Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

30 éves a Nutrend!

ShopRenter - 2019. 11. 11. 11:00:50
30 éves a Nutrend!

Nutrend Történelem

A Nutrend immár 30 éve meghatározza a világ táplálékkiegészítő piacát. Minőségi, folyamatos ellenőrzés alatt álló temrékei, és folyamatoson bővülő kínálata egyedülálló a világpiacon. Az elmúlt évtizedekben a Nutrend kis családi vállalkozásból nemzetközi táplálékkiegészítő és sportfelszerelés forgalmazó vállalattá nőtte ki magát.

A siker tikta

A Nutrend sikerének egyik titka, hogy végig hű tudott maradni alapértékeihez, a minőséghez, precizitáshoz és a vásárlói iránti maximális elköteleződéshez. A sport és a táplálkozás iránti szenvedély áll a Nutrend minden tevékenységének középpontjában, melyet a költséghatékony és környezetbarát gyártástechnológiák és hozzáállás tovább gazdagít. 

Folyamatos termékfejlesztés

A Nutrend nemzetközi szinten is közismert folyamatos termékfejlesztéséről, innovatív termékeiről, melyeket kedvező áron kínál vásárlóinak.

A Nutrend Magyarországon 

A Nutrend Magyarország jelszava: "Az árból engedünk, a minőségből nem". Magyarországon immár 14 éve forgalmazunk Nutrend termékeket, és mint kizárólagos Magyarországi forgalmazó büszkék vagyunk arra hogy egy ennyire elismert és minőségi mára Magyarországi forgalmazói lehetünk. A Nutrend temrékek kizárólagos forgalmazója a Sport8 Hungary Kft. melynek kollégái elkötelezettek a Nutrend nemzetközé értékei iránt, és nap mint nap arra törekszenek hogy a nemzetközi brand minden előnyét és értékét elhozza Magyarországra.