Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk - Nutrend Hungary

Nutrend cégről bővebben

 

NUTREND MAGYARORSZÁG

NUTREND – AZ ELÉRHETŐ MINŐSÉG!
 

A Nutrend az egyik legnagyobb múltra visszatekintő és mind a mai napig piacvezető európai gyártó, köszönhetően a folyamatosan ellenőrzött minőségnek, illetve az elmúlt évtizedek kitartó fejlesztéseinek.


Hatalmas előrelépést eredményezett a nehéz- és könnyűatlétikai versenysportok tapasztalatainak felhasználása, hiszen a Nutrend 20 éve világszintű versenyzők, illetve csapataik (orvosok, diatetikusok) bevonásával, valamint az eredményeik folyamatos analíziseivel sikerült kialakítani egy prémium kategóriás termékkört. Így az élversenyzőktől az aktív életmódot élőkig mindenkinek nagy segítséget nyújthat! A Nutrend szoros közreműködésben dolgozik több Olimpiai és Paraolimpiai Bizottsággal is, így a termékek garantáltan mentesek a károsanyagoktól és bármiféle doppingtól.A Nutrend márka mögött Európa egyik legnagyobb táplálékkiegészítőket gyártó üzeme és annak folyamatos kutatás-fejlesztési törekvése biztosítja, hogy a komoly háttér és a gyártási mennyiségek miatt folyamatosan ellenőrzött minőségű, abszolút doppingmentes, PRÉMIUM KATEGÓRIÁS TERMÉKEK kerülhessenek elérhető áron mindenkihez, aki az egészségének megőrzése érdekében sportolni vágyik, vagy akár élsportolói szinten edzi a testét – már Európa 30 országában!

A Nutrend márka filozófiája, hogy a hétköznapi emberekhez is el kell juttatni azt a profizmust és minőséget, amely eddig csak az élversenyzők privilégiuma volt!

A NUTREND termékek ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkeznek, melyek a folyamatosan ellenőrzött minőségre és a prémium kategóriára jelentenek garanciát. Cégünk környezetbarát BIO (Müsli szeletek gyártására) és KLASA tanúsítvánnyal (DENUTS szeletek készítésére) is rendelkezik.


Cégünk a SPORT8 HUNGARY Kft
, több mint 20 éve foglalkozik fitnesz termékek (fitneszgépek, fitnesz kiegészítők, és táplálékkiegészítők) magyarországi és nemzetközi forgalmazásával, és 5 éve a piacon kapható legnagyobb sportóra márkákkal (Polar, Timex, Sigma).


A cégünkben tevékenykedő munkatársaink aktív sportolóként, volt élsportolóként első kézből és mélységében ismeri és érti az aktív mozgás életszínvonalban betöltött szerepének fontosságát. 


Táplálékkiegészítő kis- és nagykereskedésünk kiterjed a tanácsadásra, szállításra, tervezésre. Saját kiszállító csapatunk járja az országot és minden helyre eljutattja akár heti rendszerességgel a Nutrend termékeket. 

Cégünk sikereit, a cég minden egyes tagja odaadó munkájának köszönheti. 

Sport8 HELP DESK! 

Kérdéseivel kapcsolatban hívja a következő vonalas számot hétköznap 09-18 óra, szombaton 10-13 óra között.

Gyors elérhetőség:


Központi mobiltelefonszám: 06-20/325-3969
(Beke Lajos - Nutrend táplálékkiegészítő nagyker - 06 20 574 8579)

Központi bemutatótermünk címe:

Sport8 Szaküzlet
1116-Budapest, Fehérvári út 168-178.

Ha írásban szeretne választ kapni bármilyen kérdésre, vagy a viszonteladói lehetőség érdekes lehet Ön számára, kérjük írjon az info@sport8.hu e-mail címre, ahonnan rövid időn belül megkapja a kért információkat.

Sport8 - ami lendületbe hoz

Tegyen látogatást a Nutrend központjában:


 

Hány országban kaphatóak a nutrend termékek?